Inschrijven voor ouder- en kindgesprek.

Beste ouders,verzorgers,
Op 30 juni, 1 juli en 2 juli zijn de ouder-kindgesprekken gepland. Omdat we de ouders niet op school mogen ontvangen zullen we de gesprekken online voeren.  Vandaag krijgen de kinderen een code mee naar huis die je kunt gebruiken om je in te schrijven voor de ouder-kindgesprekken. Daarvoor ga je naar de Vuurvogel-app en kies je dit tegeltje:

 
Je komt nu in de omgeving waar je kunt inschrijven. De leerkrachten hebben de dagen en tijden aangegeven waarop je kunt intekenen.  De gezinnen met 3 of meer kinderen kunnen vandaag al inschrijven. De andere gezinnen kunnen vanaf morgen inschrijven. De inschrijving sluit op zondagavond 28 juni om 17:00 uur.

 
Alle gesprekken zullen online gevoerd worden via het leerlingaccount in Teams. Na inschrijving ontvang je van de leerkracht een uitnodiging hiervoor. De gesprekken zijn niet verplicht. Normaal gesproken voeren we de ouder-kindgesprekken met de kinderen erbij. Omdat we nu online de gesprekken voeren zullen alleen bij de groepen 5 t/m 8 ook de kinderen deelnemen aan het gesprek. Bij de overige groepen is het gesprek tussen de ouder en de leerkracht.
Vrijdag as. krijgen de kinderen de verslagen mee naar huis. Omdat we de kinderen deze periode minder vaak hebben gezien dan anders hebben we het verslag ook aangepast. De verslagmappen moeten in de eerste week na de zomervakantie worden ingeleverd bij de nieuwe leerkracht.  
Cookie instellingen