Juffendag!

Op 1 juli vieren we met alle leerkrachten de verjaardag van de juf! We noemen dit de juffendag. Maar net als heel wat andere activiteiten dit schooljaar moeten we hier ook een kleine aanpassing in doen om rekening te houden met de corona-maatregelen. 
 
Omdat we de groepen niet mogen ‘mengen’ met elkaar kunnen we niet alle verjaardagen tegelijk te vieren. Daarom vieren de leerkrachten van de groepen 1-2 hun verjaardag op 25 juni. De leerkrachten van de andere groepen (3 t/m 8) zullen hun verjaardag zoals gepland op 1 juli vieren.
 
Op 25 juni wordt het prachtig weer en de groepen 1-2 hebben dan ‘badjes’-dag. Anders dan de naam zegt zetten we geen zwembaden op het plein maar laten we de kinderen  wel lekker buiten spelen met water. We zijn ons bewust van de (aankomende) waterschaarste en zullen hier zeker rekening mee houden door geen grote hoeveelheden water te verbruiken. De kinderen mogen van thuis emmertjes en badspullen meenemen (voorzien van naam). Smeer de kinderen thuis vast een keer in met zonnebrand. Naast een uur buiten spelen met water, hebben de juffen ook leuke activiteiten in de klas gepland. 
 
Voor de groepen 3 t/m 8 hebben we een ander programma. Een aantal materialen die gepland stonden voor het Kinderfeest (begin dit schooljaar) komen op 1 juli op school. Het Kinderfeest kon vanwege het weer niet doorgaan, maar de gehuurde spullen konden naar 1 juli worden verplaatst. Doelschieten, fakkelhangen, tafelvoetbal en nog veel meer sportieve activiteiten zullen 1 juli op het schoolplein staan. De groepen kunnen hier om de beurt gebruik van maken en alle materialen worden uiteraard schoongemaakt na gebruik. 

Twee leuke dagen in het verschiet! We hebben er heel veel zin in!
 

Cookie instellingen