Aanmelden

Rondleiding en aanmelden

Rondleiding

Wat leuk dat je interesse hebt in De Vuurvogel. We laten je heel graag onze prachtige school zien.Tijdens de rondleiding vertellen we je over onze visie op leren en onze pedagogische visie en hoe dat er in de dagelijkse praktijk uitziet. 

Kun je niet wachten om een kijkje te nemen op onze school? Klik hier voor een virtuele rondleiding!

Wil je een afspraak maken voor een rondleiding?
Neem contact op met Sanne Diekhorst, directeur van KC de Vuurvogel, sanne.diekhorst@bijkinderstad.nl
We vertellen eerst wat over de Vuurvogel en de werkwijze en daarna lopen we een rondje door de school. Een rondleiding duurt meestal een uurtje. 

Aanmelden

Als je de keuze hebt gemaakt om je zoon of dochter op de Vuurvogel in te schrijven dan kun je het aanmeldformulier invullen. Dat kan op twee manieren:

1. digitaal met dit aanmeldformulier Vuurvogel. Na het invullen kan het formulier gestuurd worden naar vuurvogel.basisschool@bijkinderstad.nl. Als wij het formulier hebben ontvangen krijg je per post een bevestiging van de inschrijving. 

2. Je kunt ook het aanmeldformulier thuis printen en dan invullen. Dat formulier vind je hier: Afdrukbaar aanmeldformulier. Je kunt dit formulier sturen naar:
OBS De Vuurvogel
t.a.v. Administratie
Eikstraat 11 
5038 ML Tilburg

Zij-instroomleerlingen

Zit je zoon of dochter op een andere school en ga je verhuizen of wil je om een andere reden van school wisselen? Dan is het belangrijk onderstaand stukje even goed te lezen.
We hanteren, m.b.t. het plaatsen van zij-instroomleerlingen de volgende criteria:
  • Tussentijds instroom van leerlingen van andere basisscholen in Tilburg kan gedurende dit schooljaar in principe niet plaatsvinden. 
  • Tussentijdse instroom van leerlingen i.v.m. verhuizing naar de binnenstad kan eventueel plaatsvinden na zorgvuldige overweging m.b.t. de grootte van de betreffende groep
  • Instroom van leerlingen buiten Tilburg of ver buiten de omgeving van onze school kan alleen als er contact mag worden opgenomen met de school van herkomst. 

We verzoeken ouders zich tijdig (uiterlijk 10 maanden voor de 4e verjaardag van uw kind) in te schrijven. We zien een grote toestroom op school in de onderbouw en we willen graag thuisnabij onderwijs verzorgen voor de leerlingen die in de omgeving van school wonen. Door te laat in te schrijven kan het gebeuren dat we er geen plaats is voor een leerling. 

Cookie instellingen