Bericht van de ouderraad!

Schoolreisje 

Op vrijdag 16 juli gaan we écht op schoolreis!!!  

 

De groepen 1-2 & de Zwaluw  gaan met de bus naar De Steenuil in Oirschot. Dkinderen kunnen daar binnen- en buitenspelen en genieten van de boerderijdieren. Zorg voor speelkleren die vies mogen worden en schoenen die makkelijk aan en uit te doen zijn! 

De kleuters hoeven alleen fruit mee te nemen voor in de ochtend. 's Middags worden ze verwend met FRIETJES! Ook zal er de hele dag voor drinken gezorgd worden. 

Iedereen verzamelt in de klas, en vanuit daar lopen we naar de Beukenstraat waar de bussen op ons wachten. We vertrekken om 8.45 uur en zijn rond 14.30 uur weer terug in de Beukenstraat. Bij ophalen in de beukenstraat wel even bij de juf melden dat je je kind(eren) meeneemt. Ophalen kan ook op het schoolplein.   

Denk ook aan zonnebrand (voorzien van naam) 

 

De groepen 3, 4 en 5 gaan naar Dippie-Doe in Best. Iedereen verzamelt in de klas, en vanuit daar lopen we naar de Beukenstraat waar de bussen op ons wachten. We vertrekken om 09.15 uur en we verwachten rond 16.15 uur weer terug te zijn in de Beukenstraat. Bij ophalen in de Beukenstraat wel even bij de juf/meester melden dat je je kind(eren) meeneemt. Ophalen kan ook op het schoolplein.   

Alle kinderen moeten fruit, brood en drinken meenemen. Bij extreem warm weer extra drinken en zonnebrand (voorzien van naam). 

 

De groepen 6 en 7 gaan naar de Efteling in Kaatsheuvel. Alle kinderen worden op deze dag gewoon tussen 8.15 - 8.30 uur in hun eigen klas verwacht! De kinderen worden door ouders/verzorgers met auto’s naar de Efteling gebracht. De kinderen uit groep 6 gaan in groepjes onder begeleiding van de Efteling genieten, groep 7 mag alleen op pad in de Efteling. 

 

Alle kinderen moeten fruit en brood meenemenen bij extreem warm weer extra drinken en zonnebrand (voorzien van naam). 

 

De OR leden wensen jullie héél veel plezier op 16 juli! 

Cookie instellingen