Brengen van de leerlingen vanaf 8 november 2021

Beste ouders/verzorgers,

Vanaf zaterdag 6 november wordt de 1,5m afstand regel weer ingevoerd. Ook op school leven we deze regel na. Dat betekent dat we het brengen toch weer anders moeten gaan organiseren. Op 27 september konden we jullie weer binnenlaten bij het brengen van je kind omdat de 1,5m-regel niet meer nageleefd hoefde te worden. Nu die regel weer terug is kunnen we de 1,5m afstand bij het brengen van de kinderen niet waarborgen. 

Daarom zal het brengen van de kinderen weer gaan zoals we de eerste periode na de zomervakantie hebben gedaan.

De kinderen van de groepen 1 t/m 3 worden door hun ouders bij de buitendeur van de klas afgezet en de kinderen gaan zelfstandig naar binnen. De leerlingen van groep 4 t/m 8 worden bij de poort afgezet en gaan zelfstandig via het plein naar hun klas. 

De deur van school gaat om 08.15 uur open. Het ophalen van de kinderen blijft zoals het is. 

Oudergesprekken en contacten die wel op 1,5m kunnen plaatsvinden laten we wel doorgaan. Een afspraak met de leerkracht, de kwaliteitscoördinator of directeur kan dus gewoon op school. We zorgen altijd voor gepaste afstand. 

Natuurlijk is het een teleurstelling dat we de regel over het naar binnen brengen weer terug moeten draaien. Maar we zien ook dat het aantal besmettingen onder ouders, personeel en kinderen aan het stijgen is. Omdat de doorgang van ons onderwijs voor ons van groot belang is staan we als team achter het weer terugdraaien van de eerdere versoepeling. We hebben afgelopen week weer gemerkt hoe groot de impact is van een afwezige leerkracht en hoe moeilijk het is om vervangers te vinden. 

We hebben er weer alle vertrouwen in dat we dit samen goed zullen oppakken!
Fijn weekend en tot maandag!

Met vriendelijke groet, mede namens het team van de Vuurvogel, 

Brigitte IJpelaar 


 
Cookie instellingen