Hoera, we gaan weer beginnen

Beste ouders en verzorgers van onze Vuurvogels,

We hebben enorm genoten van onze vakantie maar kijken ook weer enorm uit naar de start van het nieuwe schooljaar. De afgelopen week heeft het team van de Vuurvogel alweer heel hard gewerkt op school om de klassen in orde te maken voor de kinderen. De overdrachten zijn gedaan, de spullen liggen klaar en we hebben zelfs al weer een studiedag over Mastery Learning achter de rug! We zijn er weer helemaal klaar voor en we hopen jullie (en de kinderen) ook. 

Helaas is corona nog niet helemaal weg. De meeste afspraken en regels die voor de vakantie golden blijven ook nu nog gelden. We maken een uitzondering op de breng- en ophaaltijden. Kinderen worden gebracht tussen 08.15 en 08.30 uur en allemaal opgehaald om 14.30 uur (en woensdag om 12.30 uur). De gespreide tijden hanteren we dus niet meer. 

Ook de quarantaineregels van voor de vakantie blijven gehanteerd. Via deze link kun je de beslisboom vinden. Raadpleeg deze als je twijfelt of je kind bij verkoudheid mag komen. 

De ouders mogen (nog) niet op school komen, we kunnen dan de 1,5m niet garanderen. Dat betekent dus dat als je kind in groep 1 t/m 3 zit je deze bij de klasdeur mag afzetten. De leerlingen vanaf groep 4 mogen zelf het plein op om naar hun klas te gaan. Maandag zullen Evelien en Britt buiten staan om alle kinderen te ontvangen en waar nodig naar de klas te helpen. Brigitte heeft maandag een studiedag in Amsterdam en zal er dinsdag weer zijn. 

We wensen jullie een heel fijne laatste vakantiedag toe en een fijn weekend. We kijken er naar uit om jullie komende week allemaal weer te zien!

Hartelijke groet, team van de Vuurvogel

 
Cookie instellingen